Kezdőlap > Kapcsolódó webhelyek / linkek

Rhema  [www.rhemainc.org]
A Rhema világméretű terjesztési hálózatán keresztül magyar nyelvű keresztyén irodalmat is rendelhetsz, teljesen ingyenesen.


eManna  [www.emanna.com]
Az eManna Isten Igéjét mint az élet kenyerét kínálja hitünk mindennapi felfrissítésére és megerősítésére. A naponta érkező rövid üzenetek néhány bibliai verset és egy rövid igemagyarázatot tartalmaznak. Ingyenes; angol, német és orosz nyelven áll rendelkezésre.


Webcast-előfizetés
[http://www.lsmwebcast.com]
A szolgáltatás előfizetői megnézhetik a legújabb nemzetközi konferenciák és tréningek igehirdetéseinek videó-felvételeit, és régebbi Witness Lee konferenciákhoz is hozzáférhetnek. Az igehirdetések angol nyelvűek.


Keresztyén webhelyek
  [http://www.christianwebsites.org/lsm.htm]
A helyi gyülekezetek hívői által összeállított Krisztus-központú webhelyek gyűjteménye.


His Coming [http://www.hiscoming.eu/HChung.html]
Ez a  weboldal mindenkinek szeretne segíteni, hogy megtalálja azt, amit a szíve keres. Minden olyan linket szeretnénk közkinccsé tenni, amelyet hasznosnak találtunk. Reméljük, örömmel fogadod webhelyünket  és a csatolt oldalakat. Bízunk benne, hogy az olvasottakból profitálni fogsz, ahogy mi, a HisComing szerkesztői, és mindenki, amikor "His Coming" (az Ő eljövetele) elérkezik . . .

 

Visszalépés a kezdőlapra

© 2007-2020 Az Élet Folyama Alapítvány. Minden jog fenntartva! Az oldalon szereplő anyagok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!