Adatvédelmi házirend

A jelen adatvédelmi házirend ismerteti, hogy az Élet Folyama Alapítvány miként használja és védelmezi az általad megadott információkat a jelen weboldal használata során. Felhívjuk figyelmedet, hogy ez a házirend változhat, ezért érdemes időről időre ellenőrizni.
A jelen verzió dátuma: 2018. május 25.

Információhasználat
A kért információkat a következőkre használjuk:

  • Termékeink megrendelésének teljesítése.
  • A weboldalunk működtetése és karbantartása.
  • Válaszolás a kommunikációkra.
  • Tájékoztatás más termékekről vagy a rendelésekkel kapcsolatos eseményekről.

Soha nem árusítjuk, terjesztjük vagy adjuk bérbe személyes adataidat harmadik félnek, kivéve, ha hatályos jogszabály kötelez erre bennünket.

Milyen információkat gyűjtünk?
1. Megadott információk
A könyveink megrendelésének teljesítéséhez a következő adatokra van szükségünk: név, cím, email-cím és telefonszám.
2. Automatikusan gyűjtött információk
Weboldalunk böngészése alapján bizonyos információk automatikusan a birtokunkba kerülnek, pl. IP cím, web böngésző, operációs rendszer, hivatkozó URL, felkeresett oldalak és letöltések. Olyan személyes információkat soha nem gyűjtünk, mint a használóink kora, neme, érdeklődési területe és banki adatai.

Hirdetés
Weboldalunkon nem közlünk harmadik féltől származó hirdetéseket.

Gyermekek
Weboldalunk nem gyermekeknek készült. Szándékosan nem szerzünk vagy gyűjtünk információkat 16 éven aluli gyermekektől.

Hol érvényes ez a házirend?
Weboldalunk tartalmazhat egyéb, hasonló témájú helyekre irányuló linkeket. E linkek kiválasztásával elhagyod weboldalunkat, így adatvédelmi házirendünk érvényét veszti. Legyünk óvatosak, és nézzük át az illető weboldal adatvédelmi szabályzatát.

Jogaid
Bármikor elkérheted tőlünk a nálunk tárolt személyes adataidat. Ilyenkor szükségünk lehet személyazonosságod ellenőrzésére. Ha ilyen kérésed van, keress fel bennünket.
Kérheted azt is, hogy töröljük a nálunk tárolt személyes adataidat. Mielőtt törölnénk ezeket, szükségünk lehet a személyazonosságod és a rendelési státuszod ellenőrzésére. Ilyen kérés esetén keress fel bennünket.

Hol tároljuk személyes adataidat?
Az Élet Folyama Alapítvány központja Magyarországon van A személyes adataidhoz való hozzáférés és azok fogadása Magyarországon történik. Ha bármilyen más országból keresed fel weboldalunkat, tudj róla, hogy adataid Magyarországon fogadásra, tárolásra és feldolgozásra, ahol a szervereinket és a központi adatbázisunkat működtetjük. Weboldalunk használatával beleegyezel adataid mindennemű átvitelébe.

Meddig őrizzük személyes adataidat?
Személyes adataidat a jelen házirendben felvázolt célok teljesítésének idejéig őrizzük, hacsak bizonyos törvények (pl. adó- vagy egyéb szabályozási okokból) nem követelik meg vagy engedélyezik a hosszabb idejű tárolást. Ha már nincs megalapozott, legitim szükségünk a személyes információkra, akkor vagy töröljük, vagy titkosítjuk azokat. Általában ez a szolgáltatás használatának öt évnyi szüneteltetése után következik be.

Elérhetőségünk
A következő módokon léphetsz kapcsolatba velünk:
Email: info@azeletfolyama.hu

Posta:

Az Élet Folyama Alapítvány
Budapest
Pf. 469
1438