Hasznos linkek

Living Stream Ministry

A Living Stream Ministry elsősorban Watchman Nee és Witness Lee szolgálatának kiadására összpontosít. Az Úr e két szolgájának példáját követve Krisztus gazdagságát terjesztik Krisztus Teste felépítésére. A Living Stream Ministry-nek egy célja van: valamennyi hívőt tápláló szellemi eledellel ellátni, hogy ők növekedjenek az isteni életben Krisztus Teste felépítése érdekében.

Rhema könyvek

A Rhema világméretű iratterjesztő szolgálatát olyan keresztyén hívők végzik, akiknek egyetlen küldetésük a legmagasabb színvonalú keresztyén irodalom terjesztése. Terjesztői munkájukat, melyet 100 országban és több mint 30 nyelven folytatnak, az az alapelv vezérli, hogy minden irodalmat teljesen ingyenesen adjanak az emberek kezébe.

Recovery Biblia

A Recovery Bibliát 1974 és 2003 között a Living Stream Ministry szerkesztősége az eredeti nyelvekről fordította és átdolgozta. A Recovery Biblia számos segédletet tartalmaz a Biblia tanulmányozásához: az egyes könyvek témáját és hátterét; részletes, értelmező vázlatokat; felvilágosító lábjegyzeteket, értékes kereszthivatkozásokat, valamint számos hasznos diagramot és térképet. Mindezeket a tanulmányozási segédleteket Witness Lee írta, aki sok segítséget kapott ismert bibliatudósok, ideértve a munkatársát, Watchman Nee-t is, írásaiból a gyülekezet egész történelméből.
A Recovery Újtestamentum jelenlegi formájában angol nyelven 1991-ben jelent meg. Az Újtestamentumnak ez a változata számos más európai nyelven is elérhető – az angol mellett franciául, lengyelül, németül, oroszul, spanyolul és portugálul.
Amikor az igeversek angol változatára hivatkozunk a kiadványainkban, akkor a Recovery Bibliát használtuk a fordításhoz.

Amana Trust

Az Amana Trust egy keresztyén jótékonysági szervezet, amely Watchman Nee és Witness Lee szolgálatát terjeszti. Továbbá arra is törekednek, hogy rendezvényeken és képzéseken segítsék a hívőket növekedni a keresztyén hitben mind személyesen, mind csoportosan.

Egyéb nyelvek

A Living Stream Ministry kiadványai más nyelveken (a lista nem teljes körű):