Élet-tanulmány Máté evangéliumáról (6 kötetes sorozat)

6500 Ft

Készleten

Leírás

A Máté evangéliumáról tartott élet-tanulmány 72 üzenetből áll, melyek hat kötetben kerültek kiadásra. Íme egy részlet az első üzenetből ennek az evangéliumnak a központi gondolatáról:

A Biblia minden könyvénél meg kell találnunk a központi gondolatot […]. Máté evangéliumának központi gondolata a következő:

Krisztus – mint Jézus (a Megmentő Jehova) és Immánuel (Isten velünk) – a Király, a Bemerítő, a világosság, a Tanító, a Gyógyító, a Megbocsátó, a Vőlegény, a Pásztor, a Barát, a bölcsesség, a megpihenés, a nagyobb templom, az igazi Dávid, a szombatnap Ura, a nagyobb Jónás, a nagyobb Salamon, a Magvető, a mag, a Tápláló, a kenyér, az asztal alá hullt morzsák, a Krisztus, az élő Isten Fia, a gyülekezet sziklája, a gyülekezet Építője, a királyság Alapítója, a jelenkori Mózes, a jelenkori Illés, a Szegletkő, az Úr, a Feltámadott, a Felhatalmazott és a népe számára örökké Jelenlévő a feltámadásban.

Milyen sokrétű Krisztus Máté evangéliumában […]! Élveznünk kell Őt, és részesülnünk belőle. Az összes szempontját a feltámadásban kell megtapasztalnunk, nem a természeti állapotban. Ő az örökké Jelenlévő. Máté evangéliuma így kezdődik: „Isten velünk”, és így végződik: „Ímé, én tiveletek vagyok minden napon, a világ végezetéig.” Milyen csodálatos ez!

További információk

Szerző

Terjedelem 820 oldal
Kötés

Ragasztott

Méretek 21,5 × 14,0 cm
Tömeg 1165 g
Megjelenés 2023. január